"Wat je moet leren doen, leer je door te doen."

CONSULTANCY


Uw investering is snel terug verdiend…!
Het Lean gedachtegoed is onze ‘passie en geloof’. Wij helpen u graag om deze manier van denken en werken in uw organisatie zo in te zetten dat dit u verder helpt. Belangrijk hierbij is dat we een goed beeld van de huidige situatie in uw organisatie verkrijgen. Alleen zo kiezen we de juiste verbeteraanpak. Wij kunnen ons opstellen als adviseur, procesverbeteraar, interim manager of projectleider? We laten onze rol in de organisatie altijd aansluiten op de behoefte. Hierbij staat voorop dat we ons snel overbodig maken en het resultaat direct borgen in uw organisatie. Dit betekent namelijk dat de organisatie uiteindelijk in staat is zelfstandig continu te verbeteren.

Ontdek het verbeterpotentieel met de Lean quick scan
Benieuwd waar binnen uw organisatie het grootste verbeterpotentieel zit en hoe volwassen de processen op dit moment zijn ? Doe nu de Lean scan van Masters in Lean  en in gemiddeld één week krijg je een goed beeld waar te starten.

Een beter proces in één week
In één week helpen wij u met een concreet probleem in uw proces. Gestructureerd, begeleid en met de juiste lean focus ervaart u wat het is om snel tot verbeteringen in het proces te komen en ze direct te verzilveren.

Lean compleet
Veranderen doet u samen. Veranderen kost tijd en hangt in grote mate af van de verandersnelheid welke een organisatie aan kan. Wij helpen een groot aantal organisaties slechts één dag in de week en wel met ‘full impact’ om zelf te veranderen. Uw voordeel is dat de medewerkers het zelf doen, leuk vinden en het direct beklijft in uw organisatie. Bijkomend voordeel is dat deze investering nog sneller wordt terugverdiend.

Lean resultaat
Vanuit diverse rollen faciliteren wij Lean transformaties, denk aan: procesverbeteraar, adviseur, interim manager of projectleider. Hierbij committeren wij ons graag (uiteraard afhankelijk van welke rol wij innemen binnen de transformatie) aan het succesvol versnellen van deze verandering of het behalen van de afgesproken resultaten.

Lean training
Zoekt u een Lean training welke u echt verder helpt in uw eigen praktijk en welke u tegelijkertijd klaarstoomt om onafhankelijk en internationaal gecertificeerd te worden? Schrijf u dan in voor één van onze Lean trainingen.
 
 
Webdesign: i-3 Reclamebureau
Top