CERTIFICEREN

Unieke en internationaal erkende certificering

INTERNATIONAL INDEPENDENT BOARD
FOR LEAN CERTIFICATION


IIBLC® biedt een onafhankelijke, internationale certificering aan als een bewijs van kennis en vaardigheden op het gebied van Lean strategie. IIBLC® is een wereldwijde (en continu uitbreidende) standaard op het vlak van Lean certificering.

Er is een trainingshandboek ‘Book of Knowledge’ beschikbaar dat per niveau het kennisniveau beschrijft. Het programma heeft een certificeringsysteem dat gebaseerd is op objectieve criteria. Het certificaat, dat getoetst wordt middels een examen, waarborgt op deze manier het kennisniveau en vaardigheden van de kandidaten.

De kwaliteit en actualiteit van het lesmateriaal wordt vastgesteld door een ‘Content Committee’ die bestaat uit internationale experts op het gebied van Lean (waaronder Lean professoren en Lean experts/guru’s bij grotere Lean organisaties). Deze commissie is tevens verantwoordelijk voor het opstellen van de multiple choice vragen voor de theoretische examens.

www.iiblc.org

METHODIEK


Leren doe je 10% door klassikaal trainen, 20% door coaching en 70% on the job. 
In de Lean trainingen van Masters In Lean vertalen wij dit naar de leercircel. Klassikaal trainen door theorie introduceren en oefenen, maar ook in de praktijk toepassen en herhalen en dit onder begeleiding van de trainers als coach. Bij elke training zijn er 2 trainers aangesloten om voldoende aandacht en diversiteit aan ervaring en voorbeelden te garanderen.

Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste digitale hulpmiddelen om het leerproces zo efficient mogelijk te maken. Zo is er een on-line leeromgeving en maken we gebruik van Apps.

Tenslotte de fun-factor welke niet mag ontbreken. Lean is leuk en dat ervaar je door de verschillende Simulaties en Games die je tijdens de training zult spelen. Met een glimlach op het gezicht na elke training naar huis.

De trainingen zijn opgebouwd middels de principes: Denken, Doen, Beleven.
 
Webdesign: i-3 Reclamebureau
Top