TRAINERS

Masters in Lean levert kwaliteit. Onze trainers komen vanuit de praktijk en hebben minimaal 10 jaar ervaring met het toepassen van Lean. Onze trainingen stomen je klaar voor directe toepassing en verbeteren in de praktijk.

ALGEMEEN


Masters In Lean beschikt over een energiek en gedreven trainers  team welke alle een rijke lean ervaring mee brengen uit verschillende branches. Om maximaal trainingsrendement te behalen wordt de training verzorgd in duo’s. De trainers zijn complementair aan elkaar en zorgen voor afwisseling, energie en last but not least FUN...!


 

SJOERD LOEFFEN


“Ga zien daar waar het gebeurt, vraag waarom en toon respect…”
Sjoerd is een ervaren Black Belt in Lean met een specifieke voorliefde voor het optimaliseren van waardestromen binnen organisaties. Klantwaarde staat hierbij altijd centraal. Naast het geven van Lean trainingen aan klanten, begeleidt hij voornamelijk Lean transities in de zorg, in office, de energiewereld, handel en de industrie. Sjoerd is besmet met het ‘verbetervirus’. Een organisatie succesvol laten zijn in ‘continu verbeteren’ is zijn grote passie. 

FRANC DAMHUIS


“Samen elke dag weer een stapje beter…”
Franc is een enthousiaste en energieke all round bedrijfskundige met een passie voor Lean. Waardecreatie voorop en je organisatie hier maximaal op richten. Lean is een continue proces waarmee je start en nooit meer wil stoppen. Duurvermogen kenmerkt Franc als marathonloper. 

JURGEN DAMEN


“Het is zoveel makkelijker om het goed te doen, resultaten zijn jouw beste vriend”
Jurgen is een ervaren Black Belt, actief als Lean Consultant en als Lean Champion verbonden aan de Katholieke Universiteit, van Leuven in België. Jurgen heeft diverse organisaties ondersteund bij de transitie om een Lean organisatie te worden, daarbij staat waarde voor de klant altijd centraal. Plezier en humor, gecombineerd met een pragmatische aanpak, niet steeds blijven denken, maar ook gewoon doen, de vertaalslag van de theorie naar de praktijk bewerkstelligen, mensen laten ervaren dat continu verbeteren erg leuk is, hard op de inhoud, zacht voor de mens…

DAVID VAN ELK


“Inspireren en geïnspireerd worden” 
David is een geboren procesverbeteraar en coach met humor, plezier en aandacht voor individuele groei. Vanuit een rijke Lean ervaring weet David als geen ander op welke wijze de Lean fundamenten in een organisatie neergezet kunnen worden. Hierbij is het aanboren van plezier en passie voor continue verbeteren een belangrijke 1e stap in het Lean avontuur. Opzoeken en verleggen van grenzen kenmerkt David als wereldreiziger en actieve sporter.

HARM TE PLATE


“Lean is simple” 
Harm traint met humor en passie alle medewerkers door dit zelf te ervaren maar vooral door het zelf te doen.
Lean is een fantastische filosofie om samen met alle medewerkers zoveel mogelijk klantwaarde te maken.

BART STRONKS


“Op dag 1 al starten met het borgen van verbeteringen in uw organisatie”
Bart helpt u bij het zetten van zowel de eerste als de vervolgstappen op het gebied van Lean. Door zijn praktische, nuchtere en energieke persoonlijkheid helpt hij een organisatie te versnellen. Lean is geen moeilijk theoretisch model, maar overal en op ieder niveau toepasbaar. En dat maakt het leuk!
Top