“Anders is niet altijd beter,
maar beter is altijd anders” 

MASTERS


Jurgen Damen, Sjoerd Loeffen en Harm te Plate zijn de grondleggers van het gedreven team van Masters In Lean.

De Lean Black Belt certificering werd door de Masters behaald aan de universiteit van Gent in België. De ’meest uitgebreide Lean opleiding van de Benelux’.
De Masters hebben een zeer gedegen bedrijfskundige, administratieve en operations achtergrond en een gedeelde passie voor de Lean filosofie. Dagelijks bewijzen deze professionals de zeer effectieve impact van Lean verbeteren in uiteenlopende bedrijfsprocessen. Het samen behalen van resultaten staat altijd centraal!

JURGEN DAMEN


Jurgen is een ervaren Black Belt, actief als Lean Consultant en als Lean Champion en trainer verbonden aan de Katholieke Universiteit van Leuven in België.
Hij studeerde Lean aan de Universiteit van Gent in België en was in zijn afstudeerjaar de laureaat van de opleiding. Jurgen werkte jaren lang in diverse financiële functies (waaronder Finance manager) binnen SHV en kwam daar in aanraking met de Lean filosofie. Hij was meteen verkocht. 
Continu verbeteren zit in zijn bloed. Hoe? Door mensen binnen een organisatie te helpen om zelf lerend te worden en operationele stabiliteit te realiseren. 
Jurgen geeft trainingen voor uiteenlopende klantgroepen, van productie tot aan office. Hij begeleidt Lean transities in de bouw, service bedrijven, de handel en de industrie. Zijn specialisme is: Lean in administratieve, service en kantoorprocessen. 

SJOERD LOEFFEN


Sjoerd is een ervaren Black Belt, actief als Lean Consultant en trainer voor uw Lean Green, Black of Champion Belt. De trainingen gegeven door Sjoerd zijn praktijkgericht en kunnen na een succesvol examen of praktijkopdracht met een IIBLC® certificaat worden afgerond. (International Independent Board for Lean Certification). IIBLC® is een onafhankelijke Europese certificering die in meer dan 15 Europese landen als een Lean standaard wordt gehanteerd. Sjoerd studeerde Lean aan de Universiteit van Gent in België en daarvoor International Management (WO) en Commerciële Economie (HBO). Hij werkte als consultant voor de BOVAG verzekeraar en consultancy bedrijf EIFFEL. Binnen Eiffel specialiseerde hij zich in Lean en verandermanagement. 
Sjoerd is een gepassioneerd verbeteraar en geeft hierin trainingen voor uiteenlopende klantgroepen, van productie tot aan office. Hij begeleidt Lean transities in de bouw, zorg, de energiewereld, de handel en de industrie.
Hij heeft een passie voor het optimaliseren van waardestromen binnen organisaties. De klant en medewerkers staan hierbij altijd centraal!

HARM TE PLATE


Harm is een ervaren Black Belt, actief als Lean Consultant. Hij gaf leiding aan zeer succesvolle Lean transformaties in uiteenlopende sectoren zoals: Bouw, Logistiek, Manufacturing, Office en Service. 
Hij studeerde Lean aan de Universiteit van Gent. Daarvoor studeerde Harm Werktuigbouwkunde (HBO). Bij SHV (het grootste familiebedrijf van Nederland) werkte hij onder andere als operations manager. Daar kwam hij met Lean in contact. Door het toepassen daarvan werden de branden geblust die hij dagelijks moest bestrijden en zo ontstond zijn niet aflatende passie voor deze bedrijfsstrategie.
Harm is een uitgesproken man van de praktijk met ’de benen op de werkvloer’.
Zijn motto: ”Vandaag moet het beter dan gisteren, morgen moet het weer beter dan vandaag”.

 
Webdesign: i-3 Reclamebureau
Top